Van der Sanden. Foto via Stefan van der Sanden.
Partnerverhaal

One stop shopping bij Van der Sanden Groep

Foto verkregen via Stefan van der Sanden. Foto: Van der Sanden Groep

Door de dienstverlening steeds verder uit te breiden, heeft de Van der Sanden Group inmiddels een uniek one stop shopping-concept voor rijschoolhouders. Zij kunnen er terecht voor zowel het huren en leasen als laten herstellen van hun lesauto’s, waarbij ze volledig worden ontzorgd. “De rijschoolhouder hoeft zich alleen maar te focussen op het geven van rijlessen en de rest nemen wij uit handen.”

Stefan van der Sanden geeft aan dat het one stop shopping-concept dat Lesautolease.nl de rijschoolbranche biedt nergens anders in Nederland te vinden is. Het begon er allemaal mee dat Autoschadeherstel Van der Sanden rijschoolhouders met schade vervangend vervoer ging aanbieden. “Als die dan schade hadden aan hun lesauto, wisten ze dat ze bij ons een vervangend voertuig kregen zodat ze gewoon door konden werken”, blikt hij terug.

Die werkwijze sloeg aan en leidde ertoe dat ook rijschoolhouders die geen schade hadden, maar wel een vervangend lesvoertuig nodig hadden, bij het bedrijf aanklopten. Zo kwam eerst Lesautoverhuur.nl tot stand, en vanwege vraag uit de markt vervolgens Lesautolease.nl. “Onze locatie en contactgegevens zijn altijd hetzelfde gebleven, en door steeds weer een stap te zetten in de uitbreiding van onze dienstverlening mogen we nu met trots zeggen dat er bij ons sprake is van one stop shopping voor de rijschoolbranche.”

Doelgroep enthousiast

Klanten kunnen bij het bedrijf terecht voor het huren, leasen en schadeherstel van lesauto’s, waarbij indien nodig dus ook altijd vervangend vervoer beschikbaar is. Stefan van der Sanden ziet dat dit totaalconcept vanwege het gemak dat het biedt aanslaat bij de doelgroep.

“Als jij schade aan je lesauto hebt en naar een ander herstelbedrijf gaat, dan moet je van alles zelf regelen: een andere auto huren, de huurnota indienen bij de verzekering, uitzoeken wat je wel en niet kunt verhalen, van alles voorschieten, contact onderhouden met het schadeherstelbedrijf en meer. Je bent dan de hele tijd van alles aan het regelen. Bij ons heb je één aanspreekpunt en van daaruit wordt alles ineens geregeld: vervangend vervoer, auto halen en brengen, afwikkeling met de verzekeraar. De rijschoolhouder hoeft zich alleen maar te focussen op het geven van rijlessen en de rest nemen wij uit handen.”

Onderwerpen:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur van RijschoolPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.