Wegens succes verlengd: rijinstructeur Jan gaat opnieuw met oud-leerlingen op roadtrip
en route

Wegens succes verlengd: instructeur Jan maakt opnieuw roadtrip met oud-leerlingen

De groep start de roadtrip bij het Drielandenpunt Foto's: Jan Verweij

Na een succesvolle roadtrip in 2022, vertrekt rijinstructeur Jan Verweij voor de tweede keer met zijn oud-leerlingen richting het buitenland. Dit keer maakt de 22-koppige club in vier dagen een roadtrip naar Luxemburg.

Afscheid nemen na al die rijlessen blijft Jan moeilijk vinden, dus een tweede editie van de roadtrip kon niet uitblijven. “Vorige editie was een doorslaand succes en er is veel over gepraat. Broers en zussen van leerlingen die de eerste keer mee zijn gegaan, hadden zoveel verwachtingen dat we het niet over durfden te slaan”, vertelt Jan.

Tekst gaat verder onder de foto.

En route.

In de hoop de roadtrip in de toekomst samen te organiseren, sluit een collega uit de regio dit keer aan bij de roadtrip. “Om de sfeer te proeven”, vervolgt Jan. “De volgende editie willen we dan in de herfst plannen. Leerlingen, die nog niet eens oud-leerling zijn, willen nu al reserveren voor de herfsteditie. Maar omdat we het betaalbaar willen houden, kiezen we voor kleinschalige hotels en zijn het aantal kamers beperkt. Als we naar grote hotels gaan, wordt de prijs per persoon enorm en dat willen we niet. Over het algemeen zijn het namelijk studerende jongeren.”

Maar dat er een derde roadtrip komt is zeker. “Zoveel verschillende karakters, nukken, gewoontes en interesses. Het klikt heel goed en er is zo’n gezellige sfeer. Het is gewoon heel leuk om te doen.”

Lees ook:

Auteur: Else van Andel

Reageer ook

U bent ingelogd als ""

Indien dit onjuist is, kunt u uitloggen.

Nog maximaal tekens